Om Klinikken

 

Klinikken

Stege Fysioterapi er beliggende midt i Stege centrum, kun 300 meter fra busstationen. Klinikken har til huse i nyistandsatte lokaler. Den består af 3 behandlingsrum og træningssal. Der er handicapvenlige toilet- og adgangsforhold. Der er mulighed for omklædning på toilettet. Der er ikke mulighed for bad.

Klinikken har fungeret på adressen siden foråret 2020 og drives af 2 fysioterapeuter: John Bødker Olsen og Signe Kobbernagel.
Derudover er 2 mobilfysioterapeuter tilknyttet klinikken: Tina Rosemarie Hansen og Kenneth Andreasen.

Klinikken har overenskomst med sygesikringen og tilbyder dermed fysioterapi til alle patienter der er henvist af en læge, både inden for speciale 51 og speciale 62 (vederlagsfri) fysioterapi. Vi tilbyder naturligvis også fysioterapi til patienter uden henvisning. På klinikken kan vi tilbyde både individuel behandling og holdtræning. Behandlingen bliver tilrettelagt på baggrund af en fysioterapeutisk undersøgelse og tilpasset den enkelte patients behov. Behandlingen kan bestå i både manuel behandling, øvelsesterapi, men også behandling med laser eller ultralyd.

Tina Rosemarie Hansen tilbyder fysioterapi i patientens eget hjem. Hun praktiserer hovedsageligt på Møn, Bogø og Sydsjælland. Kenneth Andreasen tilbyder ligeledes fysioterapi i patientens eget hjem. Tina og Signe har endvidere specialiseret sig i lymfødemterapi.