Om Klinikken

Klinikken

Stege Fysioterapi er beliggende tæt på Stege centrum, kun 200 meter fra busstationen. Klinikken har til huse i nyistandsatte lokaler. Den består af to behandlingsrum og en lille træningssal. Der er handicapvenlige toilet- og adgangsforhold.

Klinikken har fungeret på adressen siden 2008 og drives af 2 fysioterapeuter: John Bødker Olsen og Signe Kobbernagel.
Derudover er 2 fysioterapeuter tilknyttet klinikken Tina Rosemarie Hansen og Anne Schelde Andreasen. Tina driver endvidere klinikken beliggende i Vordingborg

Klinikken har overenskomst med sygesikringen og tilbyder dermed fysioterapi til alle patienter der er henvist af en læge, både inden for speciale 51 og speciale 62 (vederlagsfri) fysioterapi. På klinikken kan vi tilbyde både individuel behandling og holdtræning. Behandlingen bliver tilrettelagt på baggrund af en fysioterapeutisk undersøgelse og tilpasset den enkelte patients behov. Behandlingen kan bestå i både manuel behandling, øvelsesterapi, men også behandling med laser eller ultralyd.

Tina Rosemarie Hansen tilbyder fysioterapi i patientens eget hjem. Hun praktiserer hovedsageligt på Møn, Bogø og Sydsjælland. Anne Schelde Andreasen tilbyder ligeledes fysioterapi i patientens eget hjem.Tina og Signe har endvidere specialiseret sig i lymfødemterapi.